Якщо ви щасливий власник автоматичної або крапельної кавоварки ー вітаємо, багато роботи по приготуванню смачного напою вона візьме на себе. Але ж каву завжди можна зробити ще досконалішою, правда?
Тримайте декілька порад від нас:
Обирайте воду з м‘якою мінералізацією 75-150 мг/л, збагачену іонами кальцію та магнію. Вода, очищена методом зворотного осмосу погано підходить для приготування кави, знижуючи її екстрактивність. Водопровідна вода занадто жорстка і може зіпсувати обладнання.
Поціновувачам молочних напоїв краще обирати молоко з вмістом білків більше 3%, воно збиватиметься легше, а молочна піна буде щільною та еластичною.
Слід використовувати каву еспресо обсмаження.
Ретельно слідкувати за помелом: якщо кава гірка ー збільшити помел; кисла і водяниста ー зменшити.
Щоб приготувати ідеальний еспресо або капучино, радимо використовувати бленди Lempira, Copan
Comments