Cold brew tonic
100 мл апельсинового фрешу
+ 100 мл колд брю
+ 100 мл тоніку/ с/г води
+ 20 мл сиропу з тростинного цукру.
Змішати у склянці з льодом і прикрасити апельсином.
Ice Latte
150 мл коров‘ячого або рослинного молока
+ 50 мл колд брю
+ 20 мл сиропу тростинного цукру (за бажанням)
Змішати у склянці з льодом.
Dr. Pepper Cold Brew
50 мл колд брю
+ 70 мл вишневого соку
+ 120 мл содової
+ 10 мл сиропу
ваніль (за бажанням)
Змішати у склянці з льодом.
Cold Brew White Russian
40 мл рому
+ 40 мл колд брю
+ 20 мл вершків
+ 20 мл цукрового сиропу
Змішати в охолодженій склянці з невеликою кількістю льоду.
Comments